2018. december 27., csütörtök

Szilveszteri előzetes



 
Úgy gondoltuk, jó volna egyszer, egy közös rendezvényt szervezni, ahol együtt ünnepelhetünk családtagjainkkal és barátainkkal. Erre jó alkalom a karácsony és újév közötti időszak. Műsorunkat úgy állítottuk össze, hogy érződjön a közelgő Szilveszter vidám, tréfás, hangulata. 
Ünnepséget a Pásztortűz néptánccsoport nyitotta meg vadonatúj, szép népviseleti ruhákban. Énekkarunk, vidám nótacsokrot adott elő. Hajtman Kornélia tréfás verset szavalt. Csesznak Mária, Ivanyics Teréz és Erős Károly kabaré jelenetei késztették vidám kacagásra a jelenlevőket. A délután családias jellegét fokozta Fazekas László nagypapa és unokája Szekeres Szimonka közös éneklése. Ferenc házaspár megajándékozta és köszönetet mondott a zenészeknek, hogy megalakították a zenekari triót és segítenek a férfikórusnak. Mihálko Károlynak, hogy rendszeresen biztosította rendezvényeinken a zenét. Ezen a rendezvényen is a talpalávalót zenekari triónk és Mihálko Károly zenéje biztosította. Műsorból nem maradt el az utóbbi időben rendszeressé vált karaoké sem. A humor nem hiányzott a tombola sorsolásakor sem. 
Ha megmarad ennek a csapatnak a lelkesedése, akkor ezt a rendezvényt a jövőben is szeretnénk megismételni.
Rendezvényünket megtisztelték jelenlétükkel az önkormányzat képviselői: Jung Jaroslav, Kanozsai Mária, Khéli Gábor, Kohút Mihály, Molnár Dezső polgármester vezetésével. 
Foto: Čvirik Katalin



































































1 megjegyzés: