2010. december 20., hétfő

Karácsonyváró és Mikulás est a nyugdíjasoknál

Karácsonyváró és Mikulás napi ünnepség megrendezése már évek óta kedves hagyománnyá vált. Sokan vártuk, hogy családis hangulatban együtt készüljünk a szeretet ünnepére.

Az Éneklőcsoport karácsonyi dalokkal készült az ünnepségre. Az ismert karácsonyi dalokat a közönség együtt énekelte a kórussal. Nem hiányozhattak a Karácsony hangulatát idéző versek sem. Hajtman Kornélia, Jung Gabika, Kosztolányi Margit és Pinnel Gizella voltak a versmondók. Az ünnepi műsorban már hagyományosan felléptek a helyi kisiskola diákjai is. Ebben az évben nagyon színvonalas Betlehemi játékot adtak elő. Jutalmul a végén ők is csomagot kaptak

A nyugdíjasokat köszöntötte falunk november végén újraválasztott polgármesternője Matuska Zsuzsanna is. Megköszönte, hogy a Nyugdíjasklub egész évben aktívan részt vett falunk kulturális életében és szerepléseikkel hozzájárultak a rendezvények színvonalának emeléséhez, majd átadta az Önkormányzat ajándékát a klubtagok részére.

Az ünnepség végén mindenki csomagot kapott a Mikulástól (Herbánszky Magdolna) és a Krampusztól (Ferenc Rudolf). A Krampusz huncutkodásai ezt az eseményt is vidám szórakozássá változtatták.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése