2010. november 7., vasárnap

Nyugdíjas bál

Nyugdíjas bál


2010 nov. 6. án a nánai Nyugdíjasklub zenés szórakozást - bált szervezett a nyugdíjasoknak. Novemberi hónapban már évek óta rendszeresen rendeznek összejöveteleket a hosszú őszi esték lerövidítésére.
Az estét a Nyugdíjasklub éneklőcsoportja nyitotta meg. Új énekszámokat adtak elő, azokból a dalokból, amelyekkel okt. 16-án részt vettek Párkányban a ”Tavaszi szél vizet áraszt” c. népdalverseny elődöntőjén. Illetve humoros-vidám dalocskát énekeltek a nyugdíjasok nehézségeiről.
A megnyitó után kezdődött a vidám szórakozás. Volt, aki csak beszélgetett, mások az ismert slágereket és zeneszámokat hallgatták- énekelték, megint mások táncoltak. Kinek-kinek egészségi állapota és vérmérséklete szerint. Közben egymást is megkínálták az otthonról hozott sós, vagy éppen édes finomságokkal. A zenét a Mihályi házaspár szolgáltatta Nánáról. A tombolába az ajándékokat: a községi hivatal, magánvállalkozók és klubtagok ajánlottak fel. A vidám éneklést és folytonos vidám tere-ferét hallgatva úgy tűnt, hogy a hangulat kitűnő volt.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése